Palvelut

Aliurakointi rakennusyrityksille

Olemme kokenut ja luotettava aliurakointikumppani toisille rakennusalan yrityksille. Toimimme pääasiassa Kanta-Hämeen alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla.

Uudisrakentaminen

Hoidamme tarvittaessa rakentamisen kaikki vaiheet aina tontinraivauksesta muuttosiivoukseen asti, joten unelmakodin rakennuttaminen ei voi olla helpompaa. Olemme tehneet puutaloja pitkästä tavarasta, kivitaloja ja hirsitaloja sekä pystyttäneet erilaisia valmistaloja ja kesämökkejä.

Pihatyöt

Teemme kaikenlaisia pihatöitä! Asennamme pihakiveykset ja rakennamme autokatoksen, huvimajan, puuliiterin, grillikatoksen ja muut piharakennukset. Hoidamme myös laiturin tai pihalaatoitukset, vihertyöt jne.

Ulko-, katto- ja julkisivuremontti

Meiltä hoituvat monenlaiset ulkoremontit, kuten:

  • Julkisivujen uudistaminen; laudoitukset ja maalaukset
  • Kattoremontit
  • Rännien ja kattoturvatuotteiden asennukset
  • Terassin rakentaminen
  • Julkisivujen maalaus-, rappaus- ja tasoitetyöt
  • Sokkelin pinnoitus, rappaus ja maalaus

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti lisää asumisviihtyvyyttä ja nostaa asunnon arvoa.

Meiltä hoituvat kaikenlaiset remonttityöt, kuten:

  • Lattia-asennukset
  • Kalusteasennukset
  • Väliseinämuutokset

Maalaus- ja tasoitetyöt

Kodin maalaaminen piristää asunnon ilmettä nopeasti ja helposti. Teemme tarvittaessa myös tasoitetyöt. Meiltä seinän maalaus sekä katon tai lattian tasoite- ja maalaustyöt onnistuvat leikiten!

Keittiöremontti

Me toteutamme unelmakeittiösi remontin tarkasti ja aikataulun mukaisesti. Asennamme kaikki keittiökalusteet ammattimiehen ottein, olipa sitten kyse mittatilauskalusteista tai standardimitoilla suunnitellusta keittiöstä huolellista viimeistelyä myöten. Teemme tarvittaessa keittiöremontin yhteydessä myös seinäpintojen, katon ja lattioiden uusimisen haluamallasi tavalla.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone- ja saunaremontti onnistuu parhaiten ja luotettavimmin ammattilaiselta, joka on suorittanut tarvittavan sertifikaatin. Kun ammattilainen on tehnyt vesieristykset asianmukaisesti, voit nauttia uudistetusta kylpyhuoneesta ilman pelkoa vesivahingosta. Kauttamme hoituvat myös kylpyhuoneremonttiin mahdollisesti liittyvät LVI-työt, kuten lattiakaivojen ja vesipisteiden siirrot.

Saunaremontti

Unelmiesi saunaremontti onnistuu ja budjetti sekä aikataulu pitävät, kun Rakennus Romppainen hoitaa remontin. Millaisesta saunasta sinä haaveilet? Kerro se meille, niin suunnitellaan saunaremontti kotiisi tai mökille yhdessä!

Toimisto- ja liiketilaremontti

Uudistetut toimisto- ja liiketilat lisäävät usein työskentelyviihtyvyyttä ja antavat tyylikkään ilmeen yritykselle. Toteutamme liikehuoneistojen remontit, halli- tai varastotilan rakentamiset sovitun aikataulun ja budjetin mukaan. Hoidamme remontin avaimet käteen periaatteella.